NEOGEO VIAJES
604842641
NEOGEO VIAJES
604842641
europa a tu aire
Des de 1.264 €

europa a tu aire

Multidestinació
Creat: dimecres, 1 de maig del 2024 - Sortida: dissabte, 24 d’agost del 2024
Ref ID: 9158567
preu per persona Des de
1.264 €
Basat en 2 adults i 1 nen
Creat: dimecres, 1 de maig del 2024 - Sortida: dissabte, 24 d’agost del 2024
Destinacions: Prague, Krakow, Viena

El vostre dia a dia

24 d’ag.
Transport de Bilbao a Prague
Sortida
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY3296
16:35 - Bilbao, Bilbao (BIO)
19:10 - Prague, Prague Metropolitan Area Airport (Praga Ruzyne) (PRG)
2h 35m 25 KG Directe
Transport:  VY3296
Classe cabina: Economy
24 d’ag.
1. Prague
Estada
Sobre la destinació: Praga és la capital i la ciutat més gran de la República Txeca. Està situada al riu Vltava, al centre de Bohèmia. Praga és una de les ciutats més boniques d'Europa. Per a aquells interessats en l'art, la història, la música clàssica i l'arquitectura, Praga és una visita obligada. Es poden veure edificis i arquitectura bonics a cada cantonada. El riu Vltava travessa el mig de Praga. Hi ha molts ponts que creuen el riu, però és el Pont de Carles, que és peatonal, al qual els visitants es senten atrets per la seva combinació de construcció gòtica i estàtues barroques. Aquí hi ha venedors ambulants que venen tot tipus de coses, i a la distància, a la muntanya, es troba el Castell, considerat el nucli històric de la ciutat. La Plaça de la Ciutat Vella és una de les dues places principals de Praga i on es troben algunes de les principals atraccions de la ciutat, com la Torre de l'Ajuntament de la Ciutat Vella, el Rellotge Astronòmic, l'Església de la Mare de Déu abans de Tyn i l'Església de Sant Nicolau. Des de 1992, el centre històric de Praga ha estat inclòs a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO. El centre de la ciutat de Praga és un museu d'arquitectura de 900 anys: romànica, gòtica, renaixentista, barroca, revivals del segle XIX de totes elles, i l'Art Nouveau romanen sorprenentment inalterats pel segle XX. Praga és realment un delit arquitectònic.
Més informació
24 d’ag.
Allotjament
4 Nits
28 d’ag.
Transport de Prague a Krakow
- DBAHN115 - Operat per: Deutsche Bahn
10:19 - Praha Hlavni Nadrazi
16:52 - Kraków, Kraków Główny
6h 33m Directe Preu: Standard (Flexible)
Operat per:  Deutsche Bahn
Classe cabina: STANDARD
28 d’ag.
2. Krakow
Estada
Sobre la destinació: Cracòvia és preciosa, una joia entre les ciutats europees. La gent ha estat vivint i construint aquí des del segle IX. El districte històric de la Ciutat Vella al cor de Cracòvia és en realitat la ciutat medieval establerta el 1257. Cracòvia continua sent la indiscutible capital arquitectònica de Polònia i la llar d'una de les universitats més antigues d'Europa. Els nombrosos parcs i el Planty, el cinturó verd que envolta el centre de la ciutat, fan de Cracòvia una ciutat meravellosa per visitar. Tot el stare miasto, la ciutat vella de Cracòvia, és encantadora, cada carrer val la pena passejar lentament. Al seu centre es troba el Rynek Glowny, una de les places de mercat més boniques d'Europa. El Kosciol Mariacki a la seva cantonada nord-est, és una catedral ricament decorada, amb un retaule tallat de 500 anys d'antiguitat. Diagonalment a través de la plaça es troba la solitària torre de l'ajuntament, que es va salvar quan la resta de l'edifici va ser enderrocat el 1820. Assegut al riu Wista, es troba el Castell de Wawel, la millor peça supervivent d'arquitectura renaixentista a Polònia. El castell va ser la seu reial de Polònia, i és la principal atracció turística de la ciutat. Els terrenys consten del palau, una gran catedral i un gran jardí. La Catedral Reial domina el complex de Wawel. Va ser el lloc de coronació i lloc d'enterrament de gairebé tots els monarques de Polònia. Construïda a principis del segle XI en estil romànic, la seva torre ofereix una esplèndida vista de Cracòvia. La bellesa de la seva antiga arquitectura, l'ambient de gran cultura, art i literatura, l'encant dels seus nombrosos cafès, bars i pubs, sempre plens de locals i turistes, fan d'aquesta ciutat una de les millors destinacions turístiques del món.
Més informació
31 d’ag.
Transport de Krakow a Viena
Austrian Airlines
Austrian Airlines Austrian Airlines - OS598
14:40 - Krakow, John Paul II - Balice (KRK)
15:35 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
55m 1 PC Directe Preu: CLASSIC
Transport:  OS598
Classe cabina: Economy
Tarifa: CLASSIC
31 d’ag.
3. Viena
Estada
Sobre la destinació: Viena és la capital i la ciutat més gran de la República d'Àustria. És una ciutat romàntica i bonica, famosa per la seva cultura del cafè i les seves cafeteries, la música clàssica i les sales de concerts, els edificis històrics, els carruatges tirats per cavalls i els seus carrers encantadors. Hi ha una rica diversitat cultural a Viena, i la seva ubicació en el cor mateix d'Europa la converteix també en un excel·lent punt de partida per viatjar per Europa. Viena és una ciutat impressionant per visitar, la ciutat està dominada per la Ringstrasse, un bulevard de quatre quilòmetres de llarg que envolta el centre de la ciutat. La ciutat està plena de comoditats modernes i atraccions, però també està coberta de records d'un gran patrimoni històric i cultural. Excel·lents museus, palaus, jardins, triomfs arquitectònics, restes d'antics habitants, estàtues i grans cafeteries es barregen amb botigues de moda, excel·lents restaurants, llocs de música accessibles, museus moderns i escultures, i hotels de luxe per fer de Viena una ciutat molt atractiva. Les extenses carrers peatonals de la ciutat vella són un delit, flanquejades per bonics edificis antics, poblades per joves i grans, plenes de botigues locals, botigues de moda i cafeteries, i amb l'inesperat a cada cantonada. El centre de la ciutat és Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Viena és història i música, poesia i cultura, modernisme i tradició, nostàlgia i grandesa.
Més informació
31 d’ag.
Allotjament
2 Nits
02 de set.
Transport de Viena a Bilbao
Tornar
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa
17:10 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
22:50 - Bilbao, Bilbao (BIO)
5h 40m 1 PC 1 parada Preu: CLASSIC
LH
LH Lufthansa - LH 6331
17:10 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
18:40 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Transport:  LH6331 Operat per:  Austrian Airlines
Classe cabina: Economy
Tarifa: CLASSIC
2h 0m - Connexió a Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
LH
LH Lufthansa - LH 1146
20:40 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
22:50 - Bilbao, Bilbao (BIO)
Transport:  LH1146
Classe cabina: Economy
Tarifa: CLASSIC
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión España y Europa Seguro (Seguro Legálitas España y Europa) - Región (Solo continente) - Días (10)
preu per persona Des de
1.264 €
Basat en 2 adults i 1 nen
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Transport 4
Allotjaments 3
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees