NEOGEO VIAJES
604842641
NEOGEO VIAJES
604842641
Dublin, Irlanda
Des de 593 €
Dublín, Irlanda

Dublin, Irlanda

Transport + Accommodation
Creat: dimarts, 26 de març del 2024 - Sortida: divendres, 10 de maig del 2024
Ref ID: 8697519
preu per persona Des de
593 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 26 de març del 2024 - Sortida: divendres, 10 de maig del 2024

Sobre la destinació

Dublin ha estat l'escenari de moltes novel·les i no és d'estranyar, ja que la seva tradició escrita es remunta a l'any 800 d.C. amb El Llibre de Kells, que ara es pot veure al Trinity College, la universitat més antiga d'Irlanda. La ciutat és el lloc de naixement de moltes figures literàries com Joyce, Beckett, Yeats, Shawn i Wilde, per nomenar-ne alguns. L'elegància georgiana de la ciutat es combina perfectament amb l'arquitectura medieval i moderna que dóna a Dublin la seva personalitat distintiva. No es pot negar que Dublin és una ciutat cultural; la UNESCO va designar la capital d'Irlanda com la ciutat de la literatura el 2010. Els amants de la cultura també tenen moltes opcions quan es tracta de museus i galeries. Des del Museu Nacional d'Irlanda i la Biblioteca Nacional fins a la Galeria Nacional i el simpàtic Petit Museu de Dublin, que conté el lloc on el president dels Estats Units JFK va utilitzar per adreçar-se al Parlament Nacional el 1963, hi ha molt per absorbir. No oblidem, per descomptat, el magnífic Castell de Dublin que data del segle XIII. A part de les seves riqueses glorioses, el millor d'aquesta ciutat és la seva gent. Els dublinesos són amigables, càlids, sorprenentment extrovertits i enginyosos, encara més després de prendre un parell de pintes de Guinness. En els més de 1000 bars de la ciutat es fan amics fàcilment. Hauria de ser obligatori per als turistes passar una estona en un bar, ja que és una de les experiències més memorables d'una visita a Irlanda. Dublin és també una ciutat jove, té una de les poblacions més joves d'Europa, es creu que al voltant de la meitat dels seus habitants tenen menys de 25 anys. Aquest fet ha fet que la ciutat sigui vibrant, dinàmica, energètica i ambiciosa. Dublin està plena de bars moderns, restaurants sofisticats i clubs animats, l'epicentre és la bulliciosa zona de Temple Bar. La música en viu és una religió a Irlanda i Dublin és la seva meca. L'escena musical en viu de la ciutat és excel·lent i ha donat al món un nombre de superestrelles musicals globals des de U2 i Westlife fins a The Script i Sinead O’Connor. Tothom és benvingut en aquesta ciutat multicultural d'avui en dia, però compte, Dublin, com la seva gent, és tan carismàtica i contagiós que potser mai no voldràs marxar.
Més informació

Serveis inclosos

10 de maig
Transport de sortida
Sortida
Aer Lingus
Aer Lingus Aer Lingus - EI749
16:55 - Bilbao, Bilbao (BIO)
18:00 - Dublin, Dublin (DUB)
Directe
Transport:  EI749
Classe cabina: Economy
Tarifa: Saver
10 de maig
Allotjament
3 Nits
The Samuel Hotel 8,5 Molt bé
Dublin - A 1,6 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENTSpencer PlaceNorth Wall Quay, Dublin D01 R9N4 Deluxe double room (1 queen bed)
The Samuel Hotel is centrally located in Dublin, a 4-minute walk from The Convention Centre Dublin and 8 minutes by foot from 3Arena. This upscale hotel is 0.7 mi (1.1 km) from Bord Gáis Energy Theatre and 1.1 mi (1.8 km) from Trinity College.Don't miss out on recreational opportunities including a fitness center and bicycles to rent. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access and concierge services.Make yourself at home in one of the 204 air-conditioned rooms featuring LED televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms have designer toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, as well as laptop-compatible safes and coffee/tea makers.Enjoy a meal at the restaurant or snacks in the hotel's coffee shop/cafe. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Full breakfasts are served on weekdays from 7:00 AM to 10:00 AM and on weekends from 7:30 AM to 11:00 AM for a fee.Featured amenities include express check-in, express check-out, and dry cleaning/laundry services.
13 de maig
Transport d'anada i tornada
Tornar
Aer Lingus
Aer Lingus Aer Lingus - EI748
13:00 - Dublin, Dublin (DUB)
16:15 - Bilbao, Bilbao (BIO)
Directe
Transport:  EI748
Classe cabina: Economy
Tarifa: Saver
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión España y Europa Seguro (Seguro Legálitas España y Europa) - Región (Solo continente) - Días (4)
preu per persona Des de
593 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees