NEOGEO VIAJES
604842641
NEOGEO VIAJES
604842641
Milan, Italia
Des de 321 €
Milan, Itàlia

Milan, Italia

Transport + Accommodation
Creat: dimarts, 26 de març del 2024 - Sortida: divendres, 10 de maig del 2024
Ref ID: 8697483
preu per persona Des de
321 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 26 de març del 2024 - Sortida: divendres, 10 de maig del 2024

Sobre la destinació

Amb un aire quasi nord-europeu, però exsudant estil italià, Milà és la ciutat més cosmopolita d'Itàlia. La capital de la Llombardia és tant treballadora com glamurosa - potent en negocis que van des de les finances fins a la moda i, per descomptat, el futbol. Però el que dóna a Milà aquesta certa cosa és la seva condició d'epicentre de la moda i el disseny d'interiors italians. Les fashionistes internacionals, dissenyadors, supermodels i paparazzi es reuneixen a la ciutat dues vegades a l'any per les seves fires de primavera i tardor: Milà, que ha guardat acuradament la seva reputació de talent, drama i creativitat, és l'escenari natural d'Itàlia. Aquest és sens dubte un dels millors llocs d'Itàlia per comprar, o simplement per mirar aparadors. Milà és el principal centre industrial, comercial i financer d'Itàlia i com a tal, no és sorprenent que tingui un aspecte de negoci. A primera vista, li falta el factor sorpresa, però si us preneu el temps i esteu decidits a explorar els carrers de Milà, accedireu a les seves joies estèticament atractives - i sí que n'hi ha. Si us endinseu en l'agitació metropolitana moderna, trobareu impressionants esglésies i palaus, la bonica zona de Navigli, el districte chic de Brera i el vibrant barri universitari, i no cal mencionar un lloc emblemàtic com el Duomo, o que la ciutat és la llar impressionant de la obra mestra del segle XV de Leonardo da Vinci, L'Últim Sopar. No es pot retreure res a Milà quan es tracta de passar-s'ho bé. Els milanesos saben com fer festa - i no perden temps per començar. La vida nocturna sol començar a les 6 de la tarda; gaudir d'un aperitiu en el qual els locals es relaxen amb copes i pica-pica després de la feina és més la norma que l'excepció. Així que si esteu buscant moda a bon preu, una escapada urbana alternativa o una oportunitat de pintar la ciutat de vermell, Milà sens dubte ho té tot cobert.
Més informació

Serveis inclosos

10 de maig
Transport de sortida
Sortida
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY1454
14:15 - Bilbao, Bilbao (BIO)
16:10 - Milano, Malpensa (MXP)
0 PC Directe
Transport:  VY1454
Classe cabina: Economy
10 de maig
Allotjament
3 Nits
MiHotel 8 Molt bé
Milan - A 2,9 km del centreNOMÈS HABITACIÓVia Dei Fontanili 26, Milan 20141 Habitación doble estándar (cama doble) (cama queen size, acceso al spa)
With a stay at MiHotel in Milan (Morivione), you'll be a 2-minute drive from Bocconi University and 7 minutes from Piazza del Duomo. This upscale hotel is 2.9 mi (4.7 km) from Cathedral of Milan and 5.2 mi (8.4 km) from San Siro Stadium.Take advantage of recreation opportunities such as a steam room, or other amenities including complimentary wireless internet access and concierge services. Additional features at this hotel include a television in a common area and bike storage.Stay in one of 57 guestrooms featuring LCD televisions. Complimentary wired and wireless internet access keeps you connected, and digital programming provides entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.Take advantage of the hotel's room service (during limited hours). Buffet breakfasts are available daily from 7:00 AM to 10:00 AM for a fee.Featured amenities include dry cleaning/laundry services, a 24-hour front desk, and multilingual staff. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and self parking (subject to charges) is available onsite.
13 de maig
Transport d'anada i tornada
Tornar
EasyJet
Vueling Airlines
Múltiples companyies aèries Múltiples companyies aèries
11:10 - Milano, Malpensa (MXP)
17:00 - Bilbao, Bilbao (BIO)
0 PC 1 parada
U2
U2 EasyJet - U2 3785
11:10 - Milano, Malpensa (MXP)
12:50 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
Transport:  U23785 Operat per:  EasyJet
Classe cabina: Economy
2h 55m - Connexió a Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
VY
VY Vueling Airlines - VY 1428
15:45 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
17:00 - Bilbao, Bilbao (BIO)
Transport:  VY1428
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión España y Europa Seguro (Seguro Legálitas España y Europa) - Región (Solo continente) - Días (4)
preu per persona Des de
321 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees