NEOGEO VIAJES
604842641
NEOGEO VIAJES
604842641
La Toscana, Itália
Des de 628 €
Toscana, Itàlia

La Toscana, Itália

Transport + Accommodation
Creat: divendres, 22 de març del 2024 - Sortida: divendres, 3 de maig del 2024
Ref ID: 8652955
preu per persona Des de
628 €
Basat en 2 adults
Creat: divendres, 22 de març del 2024 - Sortida: divendres, 3 de maig del 2024
Temes

Sobre la destinació

La Toscana està situada al centre d'Itàlia i s'estén des dels Apenins fins al mar Tirrè. El seu paisatge, el seu patrimoni artístic i les seves ciutats destacades - en primer lloc, Florència - fan de la Toscana una protagonista indiscutible del turisme internacional. En aquesta regió, la natura té moltes facetes diferents, començant per la costa que alterna llargues platges de sorra, com la de Versilia, amb penya-segats rocosos i caps abruptes. Les illes de l'arxipèlag toscà, envoltades de vegetació mediterrània, un mar cristal·lí i rics fons marins, són incomparables. Es poden admirar paisatges de natura incontaminada a les Alpujarras i en diverses àrees protegides, com la llacuna d'Orbetello, llar de moltes espècies d'aus migratòries, incloent-hi les garcetes rosades. No obstant això, els paisatges més típics de la regió són aquells que combinen la bellesa de la natura amb el treball mil·lenari de l'home. L'impressionant golf de Baratti i els jaciments de Vetulonia, Vulci i Pitigliano guarden necròpolis i vestigis de la civilització etrusca, mentre que Roselle i Cosa evoquen records de l'època romana. Els pobles medievals, les ciutats històriques, els castells i els sistemes de defensa, les esglésies rurals (les anomenades pievi) i les belles abadies, com la de Sant'Antimo, estan escampades per tot el territori i els seus perfils destaquen en els paisatges de les Crete Senesi, la vall d'Orcia, la Garfagnana, el Chianti i la Maremma. Finalment, la Toscana està plena de balnearis: Montecatini, Saturnia, Montepulciano, Monsummano i Bagno Vignoni, que ofereixen vacances relaxants gràcies a les seves aigües termals i instal·lacions ben equipades per a tot tipus de tractaments. Les províncies de la regió són: Florència (capital regional), Arezzo, Grosseto, Livorno, Lucca, Massa Carrara, Pisa, Pistoia, Prato i Siena.
Més informació

Serveis inclosos

03 de maig
Transport de sortida
Sortida
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines
13:25 - Bilbao, Bilbao (BIO)
17:10 - Florence, Firenze Airport (FLR)
0 PC 1 parada
VY
VY Vueling Airlines - VY 1427
13:25 - Bilbao, Bilbao (BIO)
14:35 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
Transport:  VY1427
Classe cabina: Economy
50m - Connexió a Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
VY
VY Vueling Airlines - VY 6005
15:25 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
17:10 - Florence, Firenze Airport (FLR)
Transport:  VY6005
Classe cabina: Economy
03 de maig
Allotjament
3 Nits
Relais Villa Bianca 8,6 Molt bé
Gambassi Terme - A 5,6 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Via A. Gramsci 113, Gambassi Terme 50050 Habitación doble superior, 1 cama doble
With a stay at Relais Villa Bianca in Gambassi Terme, you'll be within a 10-minute drive of Agricola Tamburini Emanuela and Benozzo Gozzoli Museum. This upscale bed & breakfast is 10.7 mi (17.2 km) from Tenuta Torciano Winery and 16.9 mi (27.2 km) from Teatro del Silenzio.Take advantage of recreation opportunities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a rooftop terrace and a garden. Additional amenities at this bed & breakfast include complimentary wireless internet access, concierge services, and a banquet hall.Stay in one of 8 guestrooms featuring flat-screen televisions. Cable television is provided for your entertainment. Bathrooms have bathtubs or showers and hair dryers. Conveniences include safes, and housekeeping is provided weekly.Grab a bite from the snack bar/deli serving guests of Relais Villa Bianca. A complimentary buffet breakfast is served daily from 8:30 AM to 10:00 AM.Featured amenities include multilingual staff, luggage storage, and coffee/tea in a common area. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available on request), and free self parking is available onsite.
06 de maig
Transport d'anada i tornada
Tornar
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines
12:50 - Florence, Firenze Airport (FLR)
17:00 - Bilbao, Bilbao (BIO)
0 PC 1 parada
VY
VY Vueling Airlines - VY 6006
12:50 - Florence, Firenze Airport (FLR)
14:35 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
Transport:  VY6006
Classe cabina: Economy
1h 10m - Connexió a Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
VY
VY Vueling Airlines - VY 1428
15:45 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
17:00 - Bilbao, Bilbao (BIO)
Transport:  VY1428
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión España y Europa Seguro (Seguro Legálitas España y Europa) - Región (Solo continente) - Días (4)
preu per persona Des de
628 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees